Valmennuspalveluiden ja ravinto-ohjauksen hinnasto – Palvelen Mikkelissä ja Kangasniemellä

Kysy liikuntapaketeista

Palveluihini kuuluvat monipuoliset valmennuspalvelut, kehonkoostumusmittaukset ja ravinto-ohjaus Mikkelin seudulla. Tutustu palveluideni hinnastoon. Löydät alta sekä yksittäisten palveluiden että pakettien hinnat.

Hinnasto

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävästä palvelutarjonnastani voit valita juuri tarvitsemasi palvelun tai kokonaispaketin. Kokonaispaketit ovat suositeltava valinta täysipainoisen harjoittelun tai elämäntapamuutoksen onnistumiseksi.

Luon jokaiselle asiakkaalle räätälöidyn personal training -paketin, jossa otan huomioon omat toiveesi, erityistarpeesi ja tavoitteesi. Alla olevat palvelupaketit ovat esimerkkejä. Parhaisiin tuloksiin pääset harjoittelemalla kanssani yhdessä!


Hyväksytyt maksutavat ovat käteinen, lasku, osamaksu, e-Passi sekä Edenredin tai Smartumin maksuvälineet. Personal training on ennen kaikkea elämäntapamuutos!

Liikunnanohjauspalvelut

Ryhmäliikuntaohjaukset

Ryhmäkoko vaikuttaa lopulliseen hintaan!

alkaen 85 € / h

Kahvakuulatunti ryhmälle 

155 € / h + matkakulut

Pidempiaikaiset kahvakuulaohjaukset ja työhyvinvointipäivät

Kysy tarjous!

Henkilökohtainen kuntosaliohjelma

Sisältää kuntosali-, kahvakuula- tai kotilihaskunto-ohjelman, liikkuvuusohjelman ja 1 h ohjelman läpikäyntiä personal trainerin kanssa. Ohjelma on syytä päivittää uuteen 8 viikon välein!

109 €

Hyvinvointipalvelut

InBody 270 -kehonkoostumusmittaus

Edullisempi hinta on voimassa Liikku Mikkelissä. Hinta sisältää mittauksen, tulosten analysoinnin ja koulutetun personal trainerin neuvot siitä, kuinka tuloksia on mahdollista parantaa. Kysy tarjous ryhmämittauksiin!

35 € / 25 € personal training -asiakkaille

Hyvinvointivalmennuspalvelut

Viimeiset 5 kg -hyvinvointivalmennuspaketti

Sisältää alkukartoituksen, InBody-kehonkoostumusmittauksen ja ravintoanalyysin, ravinto-ohjeet tukemaan palautumista, unta ja stressinhallintaa, liikuntasuunnitelman ja 6 vko:n yhteydenpidon valmentajan kanssa painopäivityksineen.

229 €

Personal training -palvelut

Ryhtiä kroppaan -paketti

Sisältää alkukartoituksen, InBody-kehonkoostumusmittauksen, henkilökohtaisen liikunta- ja ravinto-ohjelman, ohjelman läpikäyntiä 1 h ja personal trainer -ohjausta kuntosalilla 1 h.

319 €

1 kk, 6 x personal training -starttipaketti

Sisältää alkukartoituksen, kuntotestauksen ja InBody-mittaukset, ruokavalio-ohjauksen, tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman, 4 treenikertaa ja 1 kerta / vko personal trainerin kanssa, väliaikamittaukset harjoituskertojen yhteydessä ja WhatsApp-tuki klo 8–20 välillä arkisin.

489 € / kimppahinta 349 € / hlö

3 kk, 12 x personal training -paketti

Sisältää alkukartoituksen, alku- ja loppukuntotestauksen + InBody-mittaukset, ruokavalio-ohjauksen, tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman, 10 treenikertaa, 1 kerta / vko personal trainerin kanssa, väliaikamittaukset harjoituskertojen yhteydessä ja WhatsApp-tuki klo 8–20 välillä arkisin.

890 €, 303 € / kk, kimppahinta 249 € / hlö /kk

6 kk, 12 x personal training -paketti

Sisältää alkukartoituksen, alku- ja loppukuntotestauksen + InBody-mittaukset, ruokavalio-ohjauksen, tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman, 10 treenikertaa 2 x kk personal trainerin kanssa, väliaikamittaukset harjoituskertojen yhteydessä ja WhatsApp-tuki klo 8–20 välillä arkisin.

990 €, 190 € / kk, kimppapaketti 159 € / hlö / kk

6 kk, 7 x personal training -paketti

Huom! Tämä paketti soveltuu parhaiten jatko- / urheiluvalmennukseen! Paketti sisältää alkukartoituksen, alkukuntotestauksen + InBody-mittaukset, tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman, 6 treenikertaa, 1 x kk harjoitus personal trainerin kanssa, treenikertojen yhteydessä käydään läpi kuukausittain vaihtuva ohjelma ja WhatsApp-tuki klo 8–20 välillä arkisin.

600 €, 119 € / kk, kimppahinta 99 € / hlö / kk

Yhteystiedot

AL-Fitness

Anni Oksiala
y-tunnus: 2437176-2

 045 651 0644

 anni@al-fitness.fi

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse