Tarjoan liikunnanohjausta ja valmennusta Mikkelissä ja Kangasniemellä

Kysy lisää palveluistani!

Tarjoan monipuolisia liikunnanohjauksen palveluita yksilöille ja ryhmille Mikkelin seudulla. Palveluvalikoimaani kuuluu niin personal trainerin valmennus- ja ohjauspalvelut yksilöille kuin ryhmien liikunnanohjaus esimerkiksi yrityksille ja yhteisöille. Teen myös kehonkoostumusmittaukset.

Hyvinvointiohjausta yksilöille ja ryhmille

Palvelen sekä tavoitteellisesti harjoittelevia urheilijoita että pysyvää elämäntapamuutosta toivovia yksilöitä Mikkelin seudulla. Lisäksi palvelen yrityksiä ja yhteisöjä erilaisten hyvinvointipäivien, kehonkoostumusmittauspäivien tai tapahtumien järjestämisessä.


Monipuoliset palveluni pitävät sisällään personal trainerin palvelut, äitiysliikuntavalmennuksen, kuntosalivalmennuksen, lihaskunto-ohjelmat kotiin sekä ryhmäliikuntaohjaukset. Liikunnanohjausta täydentävät ravinto-ohjauksen ja kehonkoostumusmittauksen palveluni. Toimin myös M-Nutritionin jälleenmyyjänä.


Työskentelen myös kuntokeskus Liikussa Mikkelissä.

Personal Trainer -palvelut

PT- ja valmennuspalvelut

Personal trainerin palveluni pitävät sisällään kaiken tarvittavan hyvinvointisi takaamiseksi: yksilöllisen kuntotestauksen, harjoittelun ohjauksen, yhteisen harjoittelun ja ruokavalion suunnittelun.

Ryhmäliikunnan ohjausta

Ryhmäliikuntaohjaukset

Ohjaan muun muassa toiminnallista harjoittelua, kahvakuulaharjoittelua ja painonnoston tekniikkaa. Pidän erilaisia ryhmäliikuntatunteja työyhteisöille ja liikuntaseuroille.

kehon koostumuksen mittauksia

Kehonkoostumuksen mittaukset

Teen asiakkailleni kehonkoostumusmittauksia tarkalla InBody-laitteella. Mittaustulos kertoo muun muassa lihas-, luu- ja rasvakudoksen määrän ja jakautumisen kehossa sekä viskeriaalirasvan tason.

Personal trainer - ja valmennuspalvelut

Kokeneena personal trainerina olen mielelläni apunasi kaikissa omaan hyvinvointiisi liittyvissä kysymyksissä. Personal trainerin palveluihini kuuluvat lihaskunnon sekä liikkuvuuden alku- ja loppukartoitukset, InBody-kehonkoostumusmittaukset, ruokavalio-ohjaukset, tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman laatiminen ja ohjelman läpikäynti yhdessä asiakkaan kanssa sekä yhteiset treenikerrat. Valmennuksen etenemistä voidaan seurata myös väliaikamittausten avulla.

Ryhmäliikuntaohjaukset

Olen myös usean lajikohtaisen ohjauskoulutuksen läpikäynyt valmentaja. Ohjaan muun muassa toiminnallista harjoittelua, kahvakuulaharjoittelua ja painonnoston tekniikkaa. Ohjaan tilauksesta myös ryhmäliikuntatunteja esimerkiksi työyhteisöille ja liikuntaseuroille. Työskentelen myös kuntokeskus Liikun personal trainerina Mikkelissä.

Kehonkoostumus ja mittaukset

Kehonkoostumusmittauksen tarkoitus on kannustaa pitämään huolta riittävästä liikunnasta ja terveellisestä ruokavaliosta. Teen asiakkailleni kehonkoostumusmittauksia tarkalla InBody-laitteella. Mittaustulos kertoo muun muassa lihas-, luu- ja rasvakudoksen määrän ja jakautumisen kehossa sekä viskeriaalirasvan tason. Kehonkoostumuksen muutosta voi seurata säännöllisten mittausten avulla.


Varaa aika kehonkoostumusmittaukseen ennakkoon ja varaudu siihen oikein: ennen mittausta on hyvä olla 1,5 tuntia syömättä ja juomatta. Kehonkoostumusmittaus sisältää itse mittauksen, tulosten analysoinnin ja koulutetun personal trainerin neuvot siitä, kuinka tuloksia on mahdollista parantaa.

Varaa aika mittaukseen

Yhteystiedot

AL-Fitness

Anni Oksiala
y-tunnus: 2437176-2

 045 651 0644

 anni@al-fitness.fi

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.